• Kiemelt partnereink

BICE-BÓCA CICA !

BICE-BÓCA CICA GAZDIT KERES!😍😍😍🐱🐱🐱
Friss hírek:
Bice-Bóca cica-mica…további kezelésekre van szükség ahhoz, hogy újra járni tudjon mind a négy kis lábacskáján! Újra beköltözött a Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancia kényelmes lakosztályába, ahol sürögnek-forognak körülötte a gyógyító tündérkék ❤️❤️❤️ Köszönjük szépen a segítséget!!!
Kérjük támogassátok Bice Bóca gyógyulását!
GYÓGYKEZELÉSE: 1500.- Ft/nap
——————————–
Bice-Bócának szépen javul a lábacskája, de még nem tökéletes, ezért Kéri Henrietta doktor nénink egy elektromos izom stimuláló készülék használatát javasolta az izmok letapadása ellen! Köszönjük szépen, hogy szívén viseli a kis árva sorsát és szívvel-lélekkel gyógyítja❤️❤️❤️ Az ideiglenes maminak Aliznak is hálás köszönetünk a mindennapi gondoskodásért, Leopold cicának pedig, hogy tökéletes játszó pajti ❤️❤️❤️ BICE-BÓCA TOVÁBBRA IS GAZDIT KERES!!!
———————————
Köszönjük szépen Bica-Bóca kezelésére felajánlott adományokat!!!❤️❤️❤️Csak veletek együtt tudunk segíteni a kis árváknak!!!
Mindent megteszünk azért, hogy minél hamarabb lábra tudjon állni!!! Kéri Henrietta fizioterápiás orvos is segíti a felépülését! Különböző mozdulatokat és gyakorlatokat kell végezni a kis lábán, hogy ne tapadjanak le az izmok!
Hálás köszönetünk Aliznak-Bice Bóca ideiglenes befogadójának- aki nemcsak befogadta, hanem minden nap viszi állatorvoshoz kezelésre és még otthon tornáztatja is naponta többször!!!❤️❤️❤️
BICE-BÓCA TOVÁBBRA IS GAZDIT KERES!!! Kb. 8 hetes kandúr, használja az almot 3 lábbal is, nagyon szelíd, kedves, bújós, játékos kiscica!
Szerződéssel, ivartalanítási, oltási kötelezettséggel, benti tartásra fogadható örökbe!
*******************************************
Most kaptuk a fantasztikus híreket Aliztól- Bice Bóca ideiglenes befogadójától: ❤️❤️❤️
“A kis Bice-Bocánk nagyon szépen biceg a sérült lábikóján. 🙂Már nem húzza, hanem teszi ahogy kell, és rá is támaszkodik egy kicsit. A játékban is kiveszi a részét a sérült lábával is. A mancsa még be van hajlítva, de szembetűnő a javulás. ”
****************************************
JÓ HÍR!!!!❤️❤️❤️
Bice-Bóca már a könyökéig érzi a lábát!!!
GYÓGYKEZELÉSE: 1500.- Ft/NAP
Kérjük segítsétek egy napi kezelését!
Nagyon kis ügyes, játékos, 3 lábbal használja szépen az almot!!! Nagyon hálásak vagyunk Alíznak és Kormosnak hogy ideiglenesen befogadták!!!! 🙂❤️❤️❤️ Minden nap kell vinni még vissza injekcióra, lézer terápiára kb. egy hétig utána 2 naponta…a teljes gyógyulásig! Alíz ebben is tud szerencsére segíteni, de ha valaki be tud segíteni fuvarozásban Debrecenben kérjük írjon üzenetet!
A bőre alatt még véraláfutásos, az látszik a képeket, lehet valaki belerúgott 🙁 🙁 🙁
******************************************
Friss hírek:
Van remény, hogy újra használni tudja a lábacskáját!!!❤️❤️❤️
Szerencsére elindult a gyógyulási folyamat fentről lefelé, nem hirtelen fog lábra állni, hanem fokozatosan tér vissza az élet a lábába!!!! 🙂 🙂
IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK!!!
Nagyon jó étvágya van, használja az almot, csendes nyugodt cica, egészséges, három lábával is szépen megy, mászik! Köszönjük szépen a segítséget előre is!!! 🙂 🙂
*****************************
Utcán találták egy bokorban…sérülten…. egyik lábacskájára nem tud ráállni!!! 🙁 🙁 🙁
Kb. 6 hetes, tüneményes kis kandúr, bal mellső lábának ideg bénulása van, valószínűleg traumás hatás miatt! Rálépett valaki vagy keresztül ment rajta valami! Megröntgenezték és kapott szteroidot, amitől pár napon belül lábra kellene állnia! Kiegészítő kezelésként lézer terápiát kap a lába tövénél, ahol véraláfutás látszik, hogy ezzel is elősegítsük a gyógyulását!!! A lézer kezelés közben el is szunyókált, annyira édes!!! 🙂 🙂 Miután jól kialudta magát…szépen vacsorázott!!
Szorítsatok Bice-Bócának, hogy pár napon belül lábra álljon!!!! 🙂 🙂 🙂
Köszönjük szépen a lelkiismeretes törődést a Dr. Bodri Állatorvosi Ambulancia csapatának! Debrecenben található a cicus!
Kérjük támogassátok a munkánkat, hogy minél több kis árvának tudjunk segíteni!!!

Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány

12710810_987558117989570_5323008502494292708_o

Adószám: 18751361-1-09
Számlaszám : 11738015-21050598 OTP
IBAN: HU75 1173 8015 2105 0598 0000 0000
OTP BANK SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB
Weboldal : http://www.harielalapitvany.hu/
E-mail : harielalapitvany@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/harielalapitvany

NINCS MENHELYÜNK!!!
Csak korlátozott számban tudunk befogadni állatokat! Az Alapítványnak 3 tagja van, mindenki dolgozik, munkahely és család mellett mentjük az állatokat és saját otthonunkban tudjuk elszállásolni őket! Légy szíves ne haragudj ránk ha találsz egy cicát és nem tudjuk befogadni! Küldj egy linket és segítünk hirdetni! Légy szíves írj Facebook-on üzenetet vagy emailt, ha kérdésed van! Köszönjük a megértést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

• ****************************************************************************************************   Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány

Adószám: 18751361-1-09
    Számlaszám : 11738015-21050598 OTP
    IBAN: HU75 1173 8015 2105 0598 0000 0000
    OTP BANK SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

Weboldal : www.harielalapitvany.hu
    E-mail : harielalapitvany@gmail.com
    Facebook : www.facebook.com/harielalapitvany

NINCS MENHELYÜNK!!!

Csak korlátozott számban tudunk befogadni állatokat! Az Alapítványnak 3 tagja van, mindenki dolgozik, munkahely és család mellett mentjük az állatokat és saját otthonunkban tudjuk elszállásolni őket! Légy szíves ne haragudj ránk, ha találsz egy cicát és nem tudjuk befogadni! Küldj egy linket és segítünk hirdetni! Légy szíves írj Facebook-on üzenetet vagy emailt, ha kérdésed van!

Köszönjük a megértést!